Autorijles in regio amersfoort

Een rijbewijs op zak geeft een gevoel van vrijheid. Met de beschikking over een auto kun je gaan en staan waar je wilt. Niet meer wachten op de bus of trein, en lekker met een muziekje op weg naar jouw bestemming. Bij rijschool de Kreij helpen we je graag op weg.

Hoe gaat een autorijles in z’n werk?

Om het rijbewijs te behalen moeten er 2 examens worden gedaan, een theorie-examen en een praktijk-examen. Tijdens onze autorijlessen doen we er alles aan om je zo goed mogelijk voor te bereiden op deze examens. Er wordt uitgelegd hoe je de auto bestuurt en hoe je veilig rijdt. Na afloop van iedere rijles bespreekt je instructeur welke punten er goed gaan, en welke onderdelen er nog geleerd moeten worden. Op jouw eigen rijlessenkaart wordt dit overzichtelijk bijgehouden.

Zelf kiezen waar je rijles start

Je rijles begint waar het jou uitkomt, bijvoorbeeld vanaf huis, school of het station. Het startpunt van jouw rijles kan je voor iedere rijles opnieuw afspreken. Als je lest bij rijschool de Kreij krijg je een persoonlijke login op onze website. Daar vind je eenvoudig de geplande rijlessen terug.

Extra aandacht voor faalangst en onzekerheid

Leren autorijden gaat de een makkelijker af dan de ander. Spanning en onzekerheid kunnen er voor zorgen dat het langer duurt. Bij rijschool de Kreij vinden we het belangrijk dat je hierin goed begeleid wordt.

“Mijn rij-instructeur Vincent is erg rustig, duidelijk en heeft veel geduld. Ik voelde me daardoor erg op mijn gemak.”

– Mark de Korte –